Nieuw bij All Cosmetics

 

Naast de bekende gel en acrylnagels zetten wij nu ook de apres x nagels.

Aprés X Nails is op dit moment de eerste en enigste soft gel nagel verlengingssysteem! 

Waar zijn ze van gemaakt?

Apres X nagelverlengingen zijn gemaakt van dezelfde gel die in de traditionele gels zit. Dit betekent dat ze een stuk dunner, kneedbaarder en – het beste van alles – er natuurlijker uitzien dan de traditionele extensions zoals de acryl of gelnagels.

Apres X nageltips zijn gemaakt van zachte gelformules, hierdoor zijn ze makkelijker af te weken, overmatig vijlen is niet meer nodig met dit systeem, 

Dus geen schade aan natuurlijke nagels!. Probeer Apres x nails een keer als alternatief voor traditionele acryl- of harde gel-uitbreidingen.

Apres x nagels zijn ook heel handig als je eenmalig een keer nagels wilt voor een bruiloft of vakantie, of omdat je niet wilt dat je natuurlijke nagels dunner worden zoals bij gebruik van acryl of gelnagels.

 

Hoe worden ze toegepast?

Eerst wordt je eigen nagel geprepareerd met een primer. Hierna wordt er een gel base op de natuurlijke nagel aangebracht.

De full extension tips worden vervolgens aangebracht met een heldere gel over de gehele nagel , die wordt uitgehard onder een LED-lamp om deze aan de natuurlijke nagel te laten hechten. Eenmaal aangebracht worden ze in vorm gevijld en gelakt met een gellak u kunt ook een gellak naturel kleur kiezen zodat ze er heel natuurlijk uitzien. Het hele proces duurt ongeveer een uur.

 

Apres X extensions groeien uit in de loop van ongeveer 3 a 4 weken de uitgroei is veel minder opvallend met Apres x nagels omdat ze dunner zijn. U kunt bij te erge uitgroei de nagels zelf verwijderen of door ons laten verwijderen.