Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is nu een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren breken splijten enz . Deze life changing behandeling heet BIAB – Buildergel In A Bottle.

De trend van dit moment zijn de BIAB nagels.

De nieuwste methode om uw natuurlijke nagels te verstevigen. 

Iedereen die de BIAB op zijn nagels heeft gehad loopt ermee weg en wil niets anders meer.

Nu kunt u ook bij ons in Leiden terecht voor deze nieuwe trend .

WAT IS HET VERSCHIL MET GEL,  GELLAK OF ACRYL OP DE NATUURLIJKE NAGEL :

Acrylnagels of gelnagels zijn dikker en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Gellak is dunner en blijft niet altijd goed zitten op te flexibele natuurlijke nagels en blijft niet langer als 2 tot 3 weken mooi zitten. BIAB nagels  zitten daar precies tussen in. Het is dikker dan gellak maar dunner dan acryl. of gel .

BIAB  werkt verstevigend en voelt dikker aan maar ziet er niet dik uit, en je kunt het er toch van af weken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. Wij zijn op dit moment een van de weinige nagelstudio' s in leiden die deze BIAB methode aanbied.                                                                

 

De kleur van de methode zal heel mooi blijven zitten en niet verkleuren zoals de gellaks wel eens kunnen doen door bv zonlicht of bij gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen.

Hierdoor zijn alleen natuurlijke kleuren mogelijk met de BIAB methode. Het is natuurlijk wel mogelijk hierover heen een kleurtje aan te brengen als men dat wilt.

De BIAB versteviging die wij aangebracht hebben blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten en kunnen bij teveel uitgroei opnieuw opgevult worden .

Ook een voordeel van deze methode is dat u zelf het product er thuis af kan weken als u ze niet meer op wilt laten vullen.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?


De behandeling is voor iedereen die zijn natuurlijke nagels wilt verstevigen maar geen acryl of gelnagels wilt.

BIAB is vooral geschikt voor diegene die korte en te dunne, zwakke , of flexibele nagels hebben. Ook geschikt voor nagels die steeds inscheuren.              

 

Werkwijze :

Nagelriemen worden zachtjes terug geduwt. De natuurlijke nagels worden heel lichtjes ontdaan van het vetlaagje door middel van lichtjes op te ruwen met een vijl.

Hierna kan er als optie voor extra versteviging gekozen worden voor een heel dun laagje rubberbase.

Vervolgens brengen wij een dun laagje BIAB gel aan en laten deze uitharden in een ledlamp. Daarna kunt u kiezen voor een gellak of aflakken met een uv topcoat. De eigen nagels zullen er prachtig en natuurlijk uitzien.

BIAB nagels kunnen alleen in natuurlijke kleuren aangebracht worden.

Wilt u toch een kleurtje kan u eventueel kiezen om na het aanbrengen van de biab  een gellak aan te brengen.

 

 

 

Wij werken alleen met de echte Biab van de gelbottle.